Epidemie la ANAF Constanţa. Funcţionarii, infectaţi cu virusul NUlaMINE, ce blochează creierul
Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Mai mulţi funcţionari din ghişeele şi birourile ANAF Constanţa au contactat un virus periculos, numit NUlaMINE, ce practic le limitează gândirea, le afectează cheful de muncă şi le dă o atitudine faţă de cetăţeni pe care oamenii de ştiinţă au definit-o ca fiind scârbă.
O altă formă de manifestare afectează şi abilitatea de comunicare, cei mai mulţi dintre funcţionari fiind capabili să pronunţe doar fraze scurte precum: „Ce-i asta? Nu la mine!“, „Veniţi mâine!“ sau „Nu ştiu. Nu aici!”.
Chiar luna aceasta, una dintre funcţionarele ANAF Constanţa a refuzat cererea în căsătorie. „Nu la mine, la ghişeul celălalt!”, i-ar fi spus bărbatului, care s-a ales doar cu un formular pe care a fost nevoit să-l completeze.
„Acest virus este foarte contagios. Chiar dacă mâine ar veni acolo un funcţionar nou, entuziasmat şi implicat, în doar 24 de ore va fi contaminat“, explică epidemiologul Laurian Ualchinded. „Da, într-adevăr, există acolo şi funcţionari care sunt imuni la infecţie, dar care se comportă similar. Pe aceia i-am catalogat ca fiind pur şi simplu tâmpiţi, fapt ce face foarte dificilă separarea lor.“.
Fâţâirea de colo-colo, umilirea şi scoaterea din sărite a cetăţenilor le dă bolnavilor o satisfacţie ce face ca virusul să se dezvolte şi să se înrădăcineze cât mai adânc în creier.
Specialiştii spun că există mai multe metode prin care instituţia ar putea fi scăpată de virus sau de funcţionarii bolnavi în general, existând chiar şi tratamente cu rezultate foarte bune, doar că nimănui nu-i pasă.
Unul dintre funcţionari a venit a două zi la muncă şi, brusc, a manifestat un comportament aproape normal şi social faţă de cetăţenii care au trecut pragul instituţiei. „Se pare că funcţionarul a fost aşteptat de un cetăţean după orele de muncă, care l-a urmărit şi care i-a oferit un masaj terapeutic la stomac, coaste şi ceafă, care, se pare, a funcţionat“, a mai spus specialistul Ualchinded.
Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.