A fost descoperit tratamentul pentru cei care se amuză la ştirile despre decedaţii din cauza COVID
Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Un grup de cercetători din cadrul prestigioasei Universităţi Tanty Virginia din Oipinciusets au descoperit un leac pentru utilizatorii Facebook care se amuză folosind feţe smiley la postările cu ştiri despre decesele cauzate de coronavirus.
Anunţul a fost făcut de medicul specialist Alfred Coylung, unul dintre experţii mondiali în diagnosticarea altor boli în afară de herpes, care a studiat îndeaproape răspândirea smiley face ca răspuns la ştirile tragice despre decesele cauzate de COVID.
Potrivit specialistului, fenomenul a început să se manifeste încă din luna aprilie, însă odată cu creşterea infectărilor şi a deceselor, reacţiile de tip smiley face au căpătat o mai mare amploare, afecţiunea fiind denumită râzicaprostugenită.
„Am efectuat un studiu cu 3.000 de persoane, cărora le-am monitorizat valorile psihologice în momentul în care interacţionau pe reţelele de socializare – dacă se pot numi aşa. Testele au scos la iveală faptul că cei care puneau un smiley la ştirile tragice manifestă un nivel ridicat de stronţiu în sânge, ce persistă până la 280 – 300 de postări. Credem că prezenţa metalului în sângele lor este o moştenire genetică, după ce strămoşii lor au contactat un virus de la o subspecie de gallus gallus domesticus – adică o găină.“, a explicat Coylung.
Important este că specialiştii de la Tanty Virginia au reşit să dezvolte şi un leac, o tehnică, pentru tratarea râzicaprostugenitei. Tratamentul se numeşte DLT (Dormeza lui Tyson) şi este bazat pe aplicarea puternică, fermă şi repetată de palme după ceafa pacientului.
Pentru testarea tratamentului, subiecţii care manifestau simptome de râzicaprostugenită au fost duşi în saloane unde specialiştii au apelat la echipa naţională de rugby pentru aplicarea eficientă a DLT. După aplicarea timp de 30 de minute a tratamentului, nu doar că pacienţii se calmau, însă mulţi dintre ei spun că nu vor mai deschide reţelele sociale pentru foarte mult timp şi când o vor face, va fi doar pentru a căuta reţete.
Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.
- coronavirus
- COVID
- pamflet
- Umor